Denne erklæringen gjelder for KonDaTex Service AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg.

Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne. Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

• Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
• Gi deg relevant og tilpasset innhold
• Måle og analysere trafikken på nettsidene

Både KonDaTex Service AS og våre underleverandører (for eksempel Guru Utvikling AS som leverandører av denne nettsiden) lagrer data lokalt på din enhet. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem.

Lagring av personopplysninger

Sender du en forespørsel til oss om våre produkter gjennom vår nettløsning vil vi be om dine personopplysninger, slik at vi kan behandle din henvendelse. Informasjonen vi trenger for å behandle din henvendelse er navn, hvilket firma du jobber for, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Din IP-adresse vil også bli registrert av systemet.

Du har til enhver tid rett til å kreve at dine personopplysninger blir slettet fra våre systemer. Vi sletter automatisk alle henvendelser som er mer enn 3 år gamle.

Vi lagrer også henvendelser som blir sendt gjennom vårt kontaktskjema, dette gjør vi i tilfelle det skal oppstå tekniske utfordringer mellom nettsiden og vår e-postklient. Vi krever kun navn og e-post som obligatoriske felt. Her lagrer vi den informasjonen du fyller inn, i tillegg til datoen for innsendelsen.

Vi vil aldri selge dine personopplysninger til en tredjepart.

Dine rettigheter
Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til post@kondatex.no. Du har krav på svar innen 30 dager. Ansvarlig hos KonDaTex Service AS for behandling personopplysninger er Per-Eivind Eriksson.

Du har rett til:

Innsyn i egne opplysninger – Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
Korrigering av personopplysninger – Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.
Sletting av personopplysninger – Du har krav på å få slettet personopplysninger. Dette kan føre til at din konto blir slettet eller at du blir fjernet fra nyhetsbrevlisten.
Begrensning av behandling av personopplysninger – I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. Det betyr at vi kan lagre informasjonen om deg, men ikke benytte dette til noe.

Informasjonskapsler på kondatex.no